Statul stabileşte cine mai primeşte 1.400 lei. Condiţia ca să încasezi banii. Vezi dacă eşti pe lista lor!

Statul stabileşte cine mai primeşte 1.400 lei. Condiţia ca să încasezi banii. Vezi dacă eşti pe lista lor!

Cardurile de energie eliberate de stat s-au dovedit a fi un succes în prima lor lună de utilizare. Ele constau într-un ajutor de 1.400 lei, plătibili în două tranşe de câte 700 lei, pentru plata facturilor casnice.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În perioada 20 februarie – 27 martie 2023 au fost efectuate un milion de plăţi prin cardurile de energie, în valoare totală de peste 250 milioane de lei, iar 138.882 de plăţi au fost operate online, prin platforma pusă la dispoziţie de Poşta Română, a anunţat, luni, Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Vor fi noi beneficiari ai cardurilor

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Autorităţile au stabilit că vor adăuga şi alte persoane la acest ajutor. Pentru asta, trebuie să ai o pensie de sub 2.000 lei.

„Continuă anchetele sociale pentru stabilirea eligibilității, urmând ca noi beneficiari să intre în posesia cardurilor în cel mai scurt timp.

Datorită modului accesibil în care am gândit sistemul de plată cu cardul de energie și mobilizării exemplare a tuturor celor implicaţi în acest proiect, vedem cum în 10 zile s-au făcut 500.000 de noi plăți.

Mulțumesc angajaților Poştei, care sunt la dispoziţia beneficiarilor atât la sediile oficiilor poștale, cât şi în teren, pentru a încasa plăţi, iar aplicaţia online de plată a facturilor este accesibilă 24/7 pentru cei care vor să achite online”, a precizat ministrul Marcel Boloş.

La ce foloseşti cardurile de energie

Cele mai multe plăţi cu cardurile de energie au fost făcute în Bucureşti şi în judeţele Suceava şi Bacău. În capitală au fost făcute deja 120.000 de plăţi cu cardurile de energie, în Suceava – 41.000 de plăţi şi în Bacău – 35.500 de plăţi.

Acesta poate fi aplicat la achiziționarea următoarelor bunuri și servicii:

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191