Stiai ca in Prahova exista un loc superb, asemanator Cheilor Bicazului?

Stiai ca in Prahova exista un loc superb, asemanator Cheilor Bicazului?

Prahova, binecuvantată cu un loc ce seamană cu Cheile Bicazului.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Locul din zona centrală a munților Hășmaș este considerat de toată lumea unul dintre cele mai spectaculoase din Romania. Din fericire pentru prahoveni, există o întindere asemănațoare cu aceasta chiar aici, în județul nostru. Pitorescul peisajelor si aerul curat îi vor convinge pe toți cei care urmează să facă o vizită aici sau care deja au fost, că Prahova este binecuvăntată cu un loc la fel de minunat ca și cel din munții Hășmaș.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Se află la distanță foarte mică de Campina (și relativ mică de Ploiești) și este cu mult mai ușor de ajuns decat dacă alegi să te îndrepți spre Sinaia sau Bușteni.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Este vorba mai exact despre Cheile Doftanei, situate in apropierea Lacului Paltinoasa. Zona sub montană se desfășoară de a lungul Văii raului Doftana, unul din afluenții raului Prahova.. Priveliștea locului este impresionantă indiferent de anotimpul în care alegi să mergi, fiecare sezon punand amprenta specifică.

În apropiere de Lacul Paltinul, Raul Doftana a dat nastere unor superbe chei de o lungime de aproximativ 300 metri: Cheile Doftanei. Acestea reprezintă un adevărat fenomen carstic, avand forma unui tunel, cu pereti aproape verticali și dand naștere unor peisaje spectaculoase.

Sursa: republikanews.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191