Studiu: Cu cât mai fericiți sunt oamenii, cu atât mai simplu se îmbracă

Studiu: Cu cât mai fericiți sunt oamenii, cu atât mai simplu se îmbracă

Cu cât mai fericiți sunt oamenii, cu atât mai simplu se îmbracă. Un studiu a ajuns la această concluzie neașteptată văzând raportul anual al ONU privind nivelul de fericire în lume.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Din anul 2011 se fac cercetări anuale despre nivelul de fericire, nu e o glumă. Cercetătorii au elaborat niște principii cu ajutorul cărora se poate “măsura” fericirea oamenilor din diferite țări. Ulterior indicatorii se compară și se elaborează un rating al țărilor în funcție de fericirea locuitorilor săi.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

În 2017 top 10 arăta în felul următor:

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

1. Norvegia

2. Danemarca

3. Islanda

4. Elveția

5. Finlanda

6. Olanda

7. Canada

8. Noua Zeelandă

9. Australia

10. Suedia

Aceleași țări s-au aflat în top 10 și în anii precedenți, schimbându-și ușor poziția de la an la an.

Știți ce au în comun toate aceste țări? Pe lângă faptul că au un nivel de viață foarte ridicat și niște standarde sociale excepționale, în aceste țări oamenii au o atitudine foarte simplă față de vestimentație!

Țările care dictează tendințele în lumea modei, unde poți vedea pe străzi ținute vestimentare ideale, unde oamenii au o atitudine foarte atentă față de haine – aceste țări sunt destul de departe în topul fericirii. Franța e pe 32, Spania pe 37, iar Italia, uimitor, e pe locul 50!

Dar ce se întâmplă în țările fericite? Acolo nimeni nu-și pune problema la câți milimetri trebuie să fie capătul mânecii cămășii de încheietură conform ultimei ediții a revistei VOGUE. Acei oameni poartă hainele în care se simt confortabil și nu caută să fie în pas cu moda.

Unii bărbați ar rămâne foarte decepționați de felul în care se îmbracă femeile, spre exemplu, în Suedia. “Nici n-ai la ce te uita!”, “Oare astea sunt femei?” – ar exclama ei. Dar, în mod paradoxal, Suedia este o țară în care oamenii sunt fericiți, adică femeile nu se simt nefericite din cauza faptului că nu poartă fustă-creion sau pantofi cu toc de 10 cm. Nici bărbații nu se simt nefericiți din cauza faptului că femeile lor nu arată 24/7 ca păpușile din fruntea industriei fashion.

Poate pentru a fi fericiți nu e neapărat să urmărim toate tendințele din lumea modei și să alegem cu prea multă migală hainele pe care le purtăm? Poate că putem fi fericite și în haine simple?

Probabil atunci când omul se simte fericit, protejat și liniștit, când el nu trebuie să demonstreze cuiva ceva în fiecare zi, când nu tinde din răsputeri să-și afirme “statutul” – un astfel de om savurează viața chiar dacă e îmbrăcat în blugi și un tricou banal?

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191