Subprefectul Emil Draganescu a discutat cu protestatarii din invatamant. Ce doleante si-au exprimat

Subprefectul Emil Draganescu a discutat cu protestatarii din invatamant. Ce doleante si-au exprimat

Subprefectul Emil Draganescu s-a aflat, astazi, in mijlocul protestatarilor, pentru a ii asigura ca solicitarile lor vor ajunge pe masa Guvernului.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Draganescu le-a transmis cadrelor didactice ca Institutia Prefectului judetului Prahova va facilita dialogul acestora cu factorii de decizie guvernamentali, pentru ca revendicarile exprimate in cadrul protestului de astazi sa fie auzite de ministerele responsabile.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

„Am fost prezent astăzi, în numele prefectului județului și al Instituției, în fața protestatarilor din cadrul Sindicatului “Școala Prahovei”!

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

Aceștia și-au strigat doleanțele și mi-au înmânat un memoriu care va ajunge pe masa guvernului!”, a scris Emil Draganescu.

Reamintim ca, la nivel national, au fost organizate proteste ale angajatilor din invatamant, nemultumiti de salariile mici. La Ploiesti au participat aproximativ 200 de protestatari.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191