Superbolid de 755 de cai putere, pe şoselele din România. Un roman si-a inmatriculat primul McLaren 765LT Spider din tara!

Superbolid de 755 de cai putere, pe şoselele din România. Un roman si-a inmatriculat primul McLaren 765LT Spider din tara!

„Colegii din RAR Griviţa au avut plăcerea să admire unul dintre cele 765 de exemplare ale acestui model fabricat în ediţie limitată: McLaren 765LT Spider”, anunţă Registrul Auto Român.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Reprezentanţii RAR precizează că sub capotă se află un motor V8 de 4 litri pe benzină, care dezvoltă 755 de cai putere şi poate duce maşina de la 0-100 km/h în aproximativ 2.4 secunde.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Ei fac şi o glumă: „P.S. Este primul astfel de model pentru care eliberăm CIV până acum, probabil că nu sunt prea căutate”.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Internauţii au comentat şi ei. „Mă mir că a trecut”, „Să aveţi grijă să îl opriţi în trafic şi să îi luaţi talonul pt dimensiune anvelope şi noxe” sau „Cică nu-s bune că nu prea cumpără lumea…”, au scris aceştia.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191