Surpriză de proporții în televiziune: Mircea Radu revine pe micile ecrane! Ce emisiune și pe ce post va prezenta: „Am semnat cu…”

Surpriză de proporții în televiziune: Mircea Radu revine pe micile ecrane! Ce emisiune și pe ce post va prezenta: „Am semnat cu…”

Surpriză de proporții pentru toți fanii îndrăgitului prezentator de televiziune Mircea Radu! Acesta urmează să revină pe micile ecrane, iar noua sa „casă” este una care a surprins multă lume! Chiar astăzi (29 august), Mircea Radu și-a anunțat fanii că urmează să prezinte o emisiune pe Metropola TV, o televiziune a Consiliului Local din Voluntari!

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Mircea Radu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți oameni de televiziune din țara noastră, iar indiferent de cât timp trece, acesta își menține numărul de fani de-a lungul întregii Românii! Iar, acum, putem spune că fanii săi tocmai au primit o surpriză de proporții! Mircea Radu urmează să revină pe micile ecrane, iar noua sa „casă” este una care a surprins multă lume din România! Chiar astăzi (29 august), prezentatorul de televizune și-a anunțat fanii că urmează să prezinte o emisiune pe Metropola TV, o televiziune a Consiliului Local din Voluntari, unde ete primar Florentin Pandele.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Libertatea, emisiunea pe care o va prezenta Mircea Radu se numește „Noi, românii”. Iar dacă sunteți curioși de când îl veți putea urmări din nou pe micile ecrane pe Mircea Radu, ei bine, emisiunea sa urmează să înceapă emisiunea de la mijlocul lunii Septembrie. În acest moment, prezentatorul se află la Paris, pentru filmări.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

„Salutare, prieteni! O vreme foarte bună pentru filmare, aici, în Paris. Am ales o terasă mai retrasă pentru că am de făcut un anunț important. M-am întors în televiziune, am semnat cu Metropola TV. Emisiunea pe care o prezint se numește „Noi, românii” și deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța”, a declarat Mircea Radu într-un comunicat de presă, conform sursei citate.

În perioada următoare, el a mai precizat că urmează să dea mai multe detalii despre emisiune. Metropola TV are licență de emisie din luna septembrie 2020, având doar o acoperire locală. Postul aparține Consiliului Local Voluntari.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191