Surpriză la pompă: Preţul carburanţilor, în continuă scădere

Surpriză la pompă: Preţul carburanţilor, în continuă scădere

Preţul carburanţilor este în continuă scădere. Benzina se apropie de valoarea de 6 lei pe litru, iar motorina, de 7 lei. Un litru de benzină standard costă astăzi între 6,15 şi 6,26 lei, în scădere cu aproape 14% faţă de luna trecută, ceea ce înseamnă că un plin costă astăzi cu 49 lei mai puţin decât în urmă cu 30 de zile, informează RRA.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

În cazul motorinei standard, preţul unui litru s-a diminuat cu 14%, până la 7,28 – 7,37 lei, ceea ce înseamnă că un plin costă astăzi cu 61 de lei mai puţin decât în urmă cu 30 de zile.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Preţul petrolului a ajuns la cel mai scăzut nivel din acest an, piaţa încercând încă să înţeleagă care este impactul plafonării petrolului rusesc la nivelul de 60 de dolari pe baril.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Barilul de petrol Brent, extras din Marea Nordului, era cotat la 77 de dolari, mult în scădere faţă de nivelul de 130 de dolari pe baril de la jumătatea anului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191