Surpriză la pompă: Preţul carburanţilor, în continuă scădere

Surpriză la pompă: Preţul carburanţilor, în continuă scădere

Preţul carburanţilor este în continuă scădere. Benzina se apropie de valoarea de 6 lei pe litru, iar motorina, de 7 lei. Un litru de benzină standard costă astăzi între 6,15 şi 6,26 lei, în scădere cu aproape 14% faţă de luna trecută, ceea ce înseamnă că un plin costă astăzi cu 49 lei mai puţin decât în urmă cu 30 de zile, informează RRA.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

În cazul motorinei standard, preţul unui litru s-a diminuat cu 14%, până la 7,28 – 7,37 lei, ceea ce înseamnă că un plin costă astăzi cu 61 de lei mai puţin decât în urmă cu 30 de zile.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Preţul petrolului a ajuns la cel mai scăzut nivel din acest an, piaţa încercând încă să înţeleagă care este impactul plafonării petrolului rusesc la nivelul de 60 de dolari pe baril.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Barilul de petrol Brent, extras din Marea Nordului, era cotat la 77 de dolari, mult în scădere faţă de nivelul de 130 de dolari pe baril de la jumătatea anului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191