Surse: Ciucă a cerut PNL un mandat ca să negocieze cu PSD soluții pentru ”arhitectura politică” până la rotativa guvernamentală

Surse: Ciucă a cerut PNL un mandat ca să negocieze cu PSD soluții pentru ”arhitectura politică” până la rotativa guvernamentală

Premierul Nicolae Ciucă a cerut luni conducerii PNL, partid pe care îl conduce, un mandat ca să negocieze cu PSD soluții pentru ”arhitectura politică a perioadei următoare”, au declarat pentru G4Media surse liberale.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ciucă a făcut această solicitare la ședința Biroului Executiv al PNL, care are loc luni.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

El a cerut partidului să dea încredre echipei formate din el, secretarul general Lucian Bode și cei patru prim-vicepreședinți pentru a gestiona în următoarele trei luni relația cu PSD, potrivit surselor citate.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

 

Reamintim că în luna mai e programată rotativa guvernamentală între PSD și PNL, potrivit protocolului coaliției de guvernare. La acel moment, Ciucă ar urma să îi lase locul de premier lui Marcel Ciolacu, șeful PSD.

Ciucă a mai spus că PNL are nevoie de ”o organizare impecabilă a PNL, care ne va ajuta foarte mult în gestionarea evenimentelor care urmează”.

Între PSD și PNL au apărut deja tensiuni pe marginea rotativei guvernamentale, după ce social-democrații au cerut ca mai multe ministere să fie incluse în schimbul cu PNL.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191