Tânără de 15 ani, găsită în lada unei canapele, în apartamentul unei românce din Spania. Fata fugise de acasă, iar femeia a ajutat-o să se ascundă

Tânără de 15 ani, găsită în lada unei canapele, în apartamentul unei românce din Spania. Fata fugise de acasă, iar femeia a ajutat-o să se ascundă

Karen Cerpa a dispărut a dispărut miercurea trecută, 16 august. Apartamentul în care tânăra a fost găsită îi aparține Mihaelei, o româncă stabilită în Arguineguín. Fiica femeii este prietenă cu adolescenta dată dispărută și, astfel, a fost lăsată să stea ascunsă acolo timp de mai multe zile, potrivit Canarias7.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Femeia a fost arestată luni seara și este cercetată pentru o infracțiune de determinare a minorilor la abandonarea locuinței.  Karen Cerpa a plecat de acasă miercurea trecută, fără să le spună nimic părinților. A stat ascunsă timp de mai multe zile în apartamentul româncei, în timp ce părinții și autoritățile o căutau cu disperare. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

După ce părinții au declarat dispariția fiicei lor, poliția a intergat-o chiar și pe Mihaela, asta pentru că adolescenta era prietenă cu fata ei. Femeia însă le-a spus autorităților că nu știe nimic despre Karen. Polițiștii i-au percheziționat inclusiv casa dar tânăra s-a ascuns şi nu a fost găsită. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

De abia la a doua percheziție, copila a fost găsită în lada unei canapele, acolo unde a stat mai bine de jumătate de oră ascunsă, în speranța că poliția nu o va găsi. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191