Tanarul angajat la Posta Romana care a furat 280.000 lei a fost prins in Ploiesti

Tanarul angajat la Posta Romana care a furat 280.000 lei a fost prins in Ploiesti

Poliţiştii l-au prins vineri seară, la Ploieşti, pe tânărul care a furat sacul de bani din maşina Poştei Române în urmă cu câteva zile. Acesta avea sacul cu bani la el în momentul reținerii.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

„Poliţiştii oraşului Chitila împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov l-au depistat în localitatea Ploieşti pe bărbatul, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comitera faptei de furt din data de 1 noiembrie a.c., din autoturismul Poştei Române, a unui sac, ce conţinea suma de 278.000 lei”, a transmis, vineri seară, IPJ Ilfov, conform News.ro.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Potrivit sursei citate, bărbatul avea asupra sa un sac cu bani când a fost prins, dar nu se ştie deocamdată câţi bani erau în sac.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

„La acest moment, bărbatul se află în custodia poliţiştilor din Chitila, fiind condus la sediul acestei subunităţi de poliţie, pentru cercetări”, au mai precizat poliţiştii.

Futul a fost comis marți. Atunci, tânărul, proaspăt angajat al Poștei Române, a luat dintr-o maşină de transport valori oprită la Chiajna, în judeţul Ilfov, sacul în care se aflau aproape 280.000 de lei și s-a făcut nevăzut.