Tânărul de 18 ani, care a fost dat dispărut după ce plecase la munte, a fost găsit mort. Alexandru Mărășescu se afla pe Valea Caraimanului

Tânărul de 18 ani, care a fost dat dispărut după ce plecase la munte, a fost găsit mort. Alexandru Mărășescu se afla pe Valea Caraimanului

O căutare disperată s-a încheiat tragic pentru familia și prietenii lui Alexandru Mărășescu, un tânăr de doar 18 ani din București. După zile de suspans și îngrijorare, trupul său a fost descoperit în zona Valea Caraimanului. Descoperirea a fost făcută de o echipă de salvamontiști, care au depus eforturi considerabile pentru a-l găsi.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

O dramă cutremurătoare îi „lovește” pe prietenii și familia lui Alexandru Mărășescu, un tânăr de doar 18 ani din București. După săptămâni de disperare și căutări, băiatul a fost găsit decedat pe Valea Caraimanului, de o echipă de salvamontiști, care au lucrat neîncetat pentru a-l găsi.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Alexandru Mărășescu a fost găsit mort

Anunțul trist a fost făcut pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova, care a menționat că operațiunea de recuperare a trupului neînsuflețit a implicat eforturile a 11 salvatori montani de la Salvamont Prahova, Salvamont Bușteni și 5 jandarmi montani.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

În ciuda unor eforturi considerabile, inclusiv căutări terestre, utilizarea elicopterului și a dronei, tânărul dispărut nu a putut fi localizat anterior. Familia a așteptat cu inimile îndurerate și a dat acordul pentru mediatizarea cazului în urmă cu doar două zile.

Alexandru Mărășescu dispăruse pe 8 octombrie, spunând familiei că pleacă într-o excursie la munte. Tragedia sa este o amintire tristă a pericolelor pe care le poate aduce explorarea naturii și necesitatea de a fi precauți în astfel de aventuri.

Un jandarm din Sălaj a fos găsit mort înainte de schimbul de tură

Într-o întorsătură tragică de evenimente, un jandarm din Sălaj a fost descoperit mort în unitate, chiar înainte de a începe tura de serviciu. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost găsit fără suflare de către colegii săi, lasând în urmă o atmosferă de șoc și tristețe.

Există suspiciuni că jandarmul ar fi luat o decizie fatală, fiind găsit împușcat. Echipajele medicale au intervenit imediat, dar, din păcate, nu au putut salva viața bărbatului. Autoritățile efectuează acum cercetări pentru a clarifica motivele acestui gest tragic.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191