Tatăl Robertei a sădit un măr în locul unde a murit fiica sa și a făcut declarații cutremurătoare: Aici a fost întinsă. Știu exact unde

Tatăl Robertei a sădit un măr în locul unde a murit fiica sa și a făcut declarații cutremurătoare: Aici a fost întinsă. Știu exact unde

Părinții Robertei, tânăra lovită mortal la 2 Mai, au ajuns sâmbătă la prânz la locul accidentului. Se împlinește o săptămână de la tragedia care a șocat o țară întreagă. Tatăl a plantat acolo un copac în memoria fiicei care și-a pierdut viața la 20 de ani. Crede că poliția este complice cu șoferul vinovat.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Revolta, durere și multă empatie pentru părinții și rudele tinerilor uciși – e ceea ce simt și oamenii care au venit să aprindă o lumânare pentru cei tinerii uciși. Mai ales că în această săptămână au apărut informații care mai mult au enervat, decât să liniștească opinia publică – tânărul drogat a fost oprit de două ori de poliție, dar a fost lăsat să plece. Polițiștii nu au avut în dotare un drug-test și nici nu au cerut ca tânărul să fie dus la IML.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Ultimele informații arată că băiatul de 19 ani luase un cocktail de droguri în care erau amestecate mai mult de trei substanțe. Zilele următoare este așteptat raportul Corpului de control al ministerului de Interne. 

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

„Vreau să sădesc un pom, pe locul unde a fost omorâtă fata mea. Atât și nimic mai mult. De ce l-am plantat? Știți că pe vremuri călătorul se odihnea la umbra unui pom. Bea o gură de apă, mânca un pic și își vedea de drumul lui. Fiica mea voia să fie un călător. Avea foarte multe . drumuri de făcut. Avea foarte mult de învățat la geografie, la facultate. Nu se mai poate. Când va fi acest pom mare sper să fie sănătos, să nu își bată cineva joc de el, mă gândesc și la asta. Sper că cineva să se simtă bine, culegând un măr din el.

Aici a fost întinsă. Știu exact unde. Nu a fost lovită acolo. S-a intrat în ea aici”, a declarat tatăl Robertei.

Întrebat dacă crede că Poliția mușamalizează acest caz, el a răspuns: „De la bun început. De la bun început. Acum eu nu vorbesc din punct de vedere al drogurilor. Are cine să se ocupe de droguri. Eu vorbesc din punct de vedere al siguranței circulației.

Indiferent ce aș face, că m-am urcat la volan, am băgat cheia în contact, mi-am asumat ce o să fac. Ai comis o faptă, în cazul de față cea mai oribilă faptă, ai ucis doi oameni, să facă maximum din maxim pe legea circulației. Apoi revenim și cu drogurile. Să nu ne mai învârtim după umbra noastră, că i se putea da drumul sau nu, l-ai văzut că se bâlbâie și face ca toate Tu, instinctul tău ca polițai tinerel, detașat aici. A terminat o școală de poliție? Pai ce, ne facem polițiști la apelul bocancilor? Afară! Dar până să meargă afară din poliție să facă pușcărie împreună cu Matei Vlad (tânărul de 19 ani care a comis accidentul – )”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191