Tavi Clonda, prima reacție după ce s-a spus că Gabriela Cristea a intrat sub influența alcoolului în emisiune: „Nu e singura”

Tavi Clonda, prima reacție după ce s-a spus că Gabriela Cristea a intrat sub influența alcoolului în emisiune: „Nu e singura”

Gabriela Cristea a intrat în vizorul Viperelor Vesele care i-au adus acuzații grave. Acestea au spus că vedeta de televiziune s-ar fi prezentat în stare de ebrietate la job.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Potrivit Viperelor Vesele, Gabriela Cristea care a început în urmă cu o zi proiectul pentru noua emisiune “Te iubesc de nu te vezi, de la Antena Stars, iar după terminarea filmărilor ar fi intrat în emisiunea “Mireasa – capriciile iubirii” “aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate”, așa cum a relatat sursa mai sus menționată.  

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Tavi Clonda, prima reacție după acuzațiile aduse Gabrielei Cristea

Pentru că cele spuse nu îi fac cinste soției sale, Click! l-a contactat chiar pe soțul vedetei TV  artistul Tavi Clonda. Acesta ne-a mărturisit că nimic din ceea ce a apărut despre soția sa nu este adevărat și că se vor lua măsuri pentru discreditarea prezentatoarei TV.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat! Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua! Dar am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații ăd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!”, ne-a declarat exclusiv, Tavi Clonda, cu privire la acuzațiile care i se aduc soției sale.

Se iubesc cu pasiune și sunt mai puternici împreună

De altfel, Tavi Clonda (43 ani) și Gabriela Cristea (48 ani) se completează de minune de când formază un cuplu și o familie fericită. Cei doi soți se iubesc cu pasiune, așa cum Tavi Clonda ne-a mărturisit atunci când l-am întrebat care este secretul relației lor.

În primul rând pasiunea și iubirea! Pasiunile comune, faptul că am construit împreună, faptul că ne înțelegem unul pe celălalt, faptul că uneori eu am mai multă răbdare ca ea, alteori poate are ea. Mie mi-a plăcut tot timpul să evoluez, să merg într-o singură echipă, să urci cât mai sus, e ca în sport”, ne-a mărturisit artistul, care petrece mai mult timp cu cele două fetițe ale cuplului, Bella Victoria Margot (6 ani) și Thea Iris Selena (4 ani).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191