Teatrul „Toma Caragiu” a pregatit spectacole de exceptie, in aceasta saptamana

Teatrul „Toma Caragiu” a pregatit spectacole de exceptie, in aceasta saptamana

Săptămâna aceasta, Teatrul „Toma Caragiu” ne propune două spectacole care se bucură deopotrivă de aprecierea publicului și a criticii de specialitate.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

• Ne vom întoarce în atmosfera emoționantă a Bucureștiului interbelic, dar vom vedea și una dintre piesele nemuritoare ale lui Molière.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

• Nu lipsesc nici surprizele pentru cei mai mici spectatori.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

În această săptămână, ne bucurăm de imaginea unei lumi pierdute în negura timpului, Bucureștiul interbelic, cu poveștile lui emoționante și nemuritoare. De asemenea, la Teatrul „Toma Caragiu” ne vom întâlni cu o piesă ce are la bază un text aparținând lui Molière, unul dintre cei mai cunoscuți dramaturgi francezi, un spectacol care, indiferent de timpul și de spațiul în care este jucat, are mereu forța de a stârni râsul. Teatrul de Animație Imaginario le va prilejui celor mici bucuria reîntâlnirii cu lumea basmului românesc.

Vineri, 10 februarie, și sâmbătă 11 februarie, la ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu” pe scenă urcă Zaraza. Din Bucureștiul unei epoci trecute, una dintre cele mai cunoscute povești de dragoste atinge în continuare sufletele spectatorilor de astăzi.

VEZI AICI TRAILER ZARAZA

„Zaraza e povestea de care avem nevoie, face parte organic din noi, din spiritul nostru, din visele românilor, deci mi s-a părut cu atât mai important să o redăm spectatorilor, orașului, acum – într-o epocă în care se iubește prea puțin, niciodată total, până la capăt”, spune regizorul Răzvan Mazilu.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 12 ani.

Duminică, 12 februarie, la ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu” vedem „Avarul”. Un văduv zgârcit păzește cu sfințenie banii pe care îi ține ascunși, chiar dacă acest lucru pune în pericol fericirea propriilor lui copii. Inspirat de capodopera lui Molière, „Avarul” este o comedie care aduce în fața spectatorilor o galerie de personaje cu trăsături și năravuri de când lumea în contexte și situații actuale, ce garantează buna dispoziție, dar și râsul amar în fața unor tipare contemporane.

Acest spectacol este SOLD OUT.

Miercuri, 8 februarie, la ora 12.00, joi, 9 februarie, la ora 12.30, vineri, 10 februarie, la ora 18.00 și duminică, 12 februarie, la orele 10.30 și 12.00, în sala Teatrului de Animație Imaginario, ne bucurăm alături de cei mici de „Fata moșului și fata babei”. Fata moșului, o tânără harnică, este alungată pe nedrept de acasă. Prin bunătatea și înțelepciunea ei, fata cea frumoasă reușește să depășească toate obstacolele și să transforme călătoria sa prin lume într-o oportunitate de a-și îndeplini visurile.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau online, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

Sursa: Actualitatea Prahoveana

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191