Teo Trandafir, scoasă de pe post de șefii de la Kanal D! Ce se întâmplă cu vedeta și cu emisiunea Teo Show

Teo Trandafir, scoasă de pe post de șefii de la Kanal D! Ce se întâmplă cu vedeta și cu emisiunea Teo Show

Vești proaste pentru Teo Trandafir! „Teo Show” emisiunea ei de pe Kanal D a fost oprită brusc! Se pare că echipa deja a fost anunțată în această după-amiază de decizia conducerii postului. Emisiunea era pe post de aproximativ 10 ani, iar Teo Trandafir deja a confirmat că emisiunea ei a ajuns la final.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Atât faimoasa prezentatoare de televiziune Teo Trandafir, cât și nenumărații ei fani din întreaga țară sunt acum nevoiți să se confrunte cu o veste extrem de proastă! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la , emisiunea vedetei, „Teo Show”, afost oprită brusc de către conducerea postului.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Atât de mulți români deveniseră obișnuiți cu prezența prezentatoarei pe micile ecrane, iar asta pe bună dreptate! Emisiunea „Teo Show” era difuzată pe post de aproximativ 10 ani, iar în acest moment încă nu se cunosc motivele oficiale pentru întreruperea acestei emisiuni atât de longevive. Se pare că cei din conducerea postului Kanal D, unde era difuzată emisiunea lui Teo Trandafir, deja a informat echipa prezentatoarei că emisiunea lor va fi întreruptă. Iar conform sursei, însăși prezentatoarea a confirmat deja faptul că această decizie este una reală.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Decizia postului a fost comunicată chiar în această după-amiază, însă, privind în urmă, am putea spune că această intenție nu ete una tocmai bruscă, pentru cei de la Kanal D. Inițial, emisiunea lui Teo Trandafir, „Teo Show”, era difuzată în timpul săptămânii, după-amiaza, însă, la un moment dat, a fost luată decizia ca aceasta să fie mutată în weekend, la ora 10. Iar, ceva mai recent, „Teo Show” fusese transformată într-un night show, înainte de a se intra în vacanța de vară.

După cum știm cu toții, Teo Trandafir a fost una dintre „fețele” Kanal D, apărând în majoritatea promourilor de post, de ani de zile. Conducerea postului a spus, conform sursei, că emisiunea se află într-o „pauză”, existând dorința de a veni cu noi abordări, pentru a surprinde plăcut telespectatorii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191