Termo Ploiesti: In aceasta noapte se da drumul la apa calda. Zona de Vest, prima care va beneficia de agent termic

Termo Ploiesti: In aceasta noapte se da drumul la apa calda. Zona de Vest, prima care va beneficia de agent termic

Termo Ploiești SRL a anunțat că astăzi, 21 octombrie, a fost pornit CAF 2 şi începe încălzirea agentului termic primar pentru prepararea apei calde menajere, astfel încât să fie puse în funcţiune, treptat punctele termice pentru a furniza apă caldă în toate cartierele.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

„Reluarea distribuţiei de apă caldă se va face din această noapte, etapizat, începând cu zona de Vest a oraşului. Până duminică seara, toate apartamentele din Ploieşti care sunt racordate la sistemul centralizat SACET vor avea apă caldă. În ultimele ore, în timpul procedurii de verificare şi încărcare a instalaţiei, s-au produs două avarii majore care au fost izolate și vor fi remediate în cel mai scurt timp”, au transmis cei de la Termo Ploiești SRL.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Referitor la încălzire, societatea precizează că se va face începând de luni, 24 octombrie, iar prioritate vor avea spitalele, creşele şi grădiniţele (şcolile sunt în acestă perioadă în vacanţă).

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

„Revenim cu atenţionarea ca toţi abonaţii să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora”, completează Termo Ploiești.