Teroriști Hamas, vânați în Israel. Polițiștii trag de pe motocicletă într-o mașină furată de islamiști

Teroriști Hamas, vânați în Israel. Polițiștii trag de pe motocicletă într-o mașină furată de islamiști

Operațiune dramatică a poliției israeliene, aflată în urmărirea unor teroriști Hamas în dimineața zilei de sâmbătă, ziua în care organizația islamistă a declanșat atacul împotriva Israelului. Polițiștii urmăresc cu motocicleta o mașină în care se aflau teroriștii și trag din mers, reușind să oprească mașina și să-i elimine pe militanții islamiști.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Imaginile au fost filmate de camera montată pe echipamentul motociclistului, care conduce cu o mână, iar cu cealaltă trage asupra mașinii urmărite. 

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Un alt echipaj de polițițiști participă la urmărire dintr-o mașină și trage asupra celor urmăriți. În cele din urmă, mașina urmărită, care nu are niciun fel de însemne la vedere, dar are girofar montat pe capotă, se oprește, intrând în parapetul de pe marginea drumului.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Polițistul de pe motocicletă și colegii lui mai trag câteva focuri, înainte de a merge să verifice interiorul vehiculului.  Mașina urmărită avea geamurile sparte de la gloanțe, însă nu s-a putut vedea câți ocupanși erau înăuntru.

Filmarea are și data trecută, 7 octombrie (sâmbătă, ziua atacului declanșat de Hamas), la ora 08:31.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191