Test de inteligență! Ai un IQ superior dacă poți să identifici hoțul din imagine în doar 8 secunde / FOTO

Test de inteligență! Ai un IQ superior dacă poți să identifici hoțul din imagine în doar 8 secunde / FOTO

Acest test de intelgigență interesant îți va testa abilitățile de gândire logică. Ești un campion în rezolvarea acestui fel de teste? Dacă da, găsește hoțul din imagine în doar 8 secunde. Testează-ți acum abilitățile logice și demonstrează-ți că ai un IQ ridicat!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Testele IQ sunt imagini intrigante în natură și invocă, evident, curiozitatea cititorilor. Ele stimulează creierul activând centrii logici și analitici. Aceste provocări sunt de diferite niveluri de dificultate, iar tu trebuie să îți folosești gândirea logică și analitică pentru a le rezolva.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ai un IQ superior dacă poți să identifici hoțul din imagine în doar 8 secunde

Rezolvarea în mod constant a jocurilor de acest gen, vă va menține creierul antrenat și va ajuta la prevenirea declinului cognitiv la adulți. Ești gata să-ți testezi abilitățile logice și analitice?

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În imaginea de mai sus sunt prezentate numele a patru persoane: Alex, Ben, Rick și Maria. Aceste 4 persoane sunt posibili suspecți într-un furt care a avut loc în cartier. Când polițiștii i-au interogat, toți au spus că erau acasă, pentru că la acea oră ningea. Dar unul dintre ei minte. Provocarea pentru tine este să-l găsești pe hoț în doar 8 secunde.

Indiciul pentru a urmări hoțul este prezent în imagine. Pentru a rezolva acest test, trebuie să fii foarte atent și să studiezi imaginea în detaliu. Aceasta este o provocare de nivel moderat, iar persoanele cu inteligență ridicată și atenție excelentă la detalii vor avea un răspuns mai repede decât alții.

Rezolvarea testului

L-ai zărit pe hoț? Ar fi trebuit să ai deja un răspuns până acum. Dacă încă nu ți-ai dat seama, nu te descuraja. Cu o practică regulată, îți vei îmbunătăți abilitățile de rezolvare a problemelor. Ești curios să știi cine este hoțul?

Dacă studiezi imaginea cu atenție, poți vedea că toate celelalte mașini sunt parcate, iar aleea este liberă, cu excepția mașinii lui Rick. Aleea lui este plină de zăpadă, ceea ce sugerează că el era afară în momentul ninsorii și, prin urmare, el este hoțul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191