Theo Rose a elucidat misterul! De ce a purtat cel mic la naștere numele ei de familie, și nu al lui Anghel: „L-am înmatriculat pe numele tatălui”

Theo Rose a elucidat misterul! De ce a purtat cel mic la naștere numele ei de familie, și nu al lui Anghel: „L-am înmatriculat pe numele tatălui”

În vara acestui an, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel minunat, pe nume Sasha. Bucuria le-a cuprins sufletele și atât apropiații, cât și fanii, i-au felicitat pentru rolul de părinți, însă un aspect nu a putut fi trecut cu vederea: micuțul a purtat la naștere numele de familie al mamei sale. 

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Faptul că micuțul Sasha nu a purtat încă de la naștere numele de familie al tatălui său a iscat o serie de controverse, nu puțini fiind cei care au ridicat multe semne de întrebare. Acum însă, îndrăgita cântăreață a oferit public o explicație, prin intermediul unui interviu recent acordat presei. 

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Theo Rose: „Înțeleg că este o procedură standard” 

Artista a decis să pună capăt controverselor și să explice motivul pentru care cel mic a purtat, inițial, numele ei de familie. Această situație s-a datorat faptului că Theo Rose și Anghel Damian nu sunt căsătoriți, iar faptul că pe fișa de naștere Sasha purta numele de familie al mamei sale, fiind o procedură standard. Acum însă, micuțul poartă numele de familie al regizorului Anghel Damian. 

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

„Copilul poartă acum numele de familie al lui Anghel. Pentru că nu suntem căsătoriți, în maternitate au trecut pe fișa de naștere numele meu de familie. Înțeleg că este o procedură standard. Noi obișnuim să glumim și să spunem că gata, l-am înmatriculat pe numele tatălui.”, a povestit Theo Rose, potrivit  

Raluca, sora lui Theo, nașa de botez 

Puțini știau că sora cântăreței îi este părinte spiritual nepoțelului ei. Această decizie a fost luată de comun acord de Theo și Anghel, Raluca fiind și ea, la rândul ei, doritoare de a-l boteza pe micuțul Sasha. 

„S-a întâmplat foarte firesc. Am vorbit cu Anghel și am fost de acord că Raluca va fi cel mai dedicat părinte spiritual pentru Sasha, așa cum a fost și pentru mine. I-am spus că ne dorim să fie ea nașa de botez a copilului și ne-a povestit că visase asta cu câteva seri în urmă, dar i-a fost rușine să se autopropună.”, a mai spus iubita cântăreață, conform sursei amintite. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191