Ți se face pielea de găină! Ce s-a descoperit în sicriul lui Ceaușescu, la deshumare, acum mai bine de un deceniu

Ți se face pielea de găină! Ce s-a descoperit în sicriul lui Ceaușescu, la deshumare, acum mai bine de un deceniu

Acum mai bine de un deceniu, cadavrele soților Ceaușescu au fost deshumate. Decizia a fost luată de către rudele lor, care au fost convinse de speculațiile conform cărora trupurile lor nu s-ar afla în sicriele în care au fost depuse în Cimitirul Ghencea. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Așadar, în urma acestui eveniment controversat, speculațiile au luat sfârșit în urma rezultatelor oferite de probele de ADN prelevate. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ce s-a constatat, de fapt, în urma deshumării soților Nicolae și Elena Ceaușescu

Procesul soților Ceaușescu a avut loc la data de 25 decembrie 1989, în fața Tribunalului Militar Extraordinar, care i-a condamnat pe aceștia cu unanimitate de voturi, la moarte și confiscarea averii sub acuzațiile de genocid, subminarea puterii de stat și subminarea economiei naționale.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Sentința oferită de Tribunal a fost una definitivă, astfel că Nicolae și Elena Ceaușescu au fost executați în incinta garnizoanei din Târgoviște, prin împușcare cu mitraliera.

Potrivit informațiilor apărute în presă la acea vreme, trupul neînsuflețit al lui Nicolae Ceaușescu a fost dezgropat primul. În acel moment, s-a observat că fostul dictator comunist își dormea somnul de veci pe un pat din rumeguș, îmbrăcat fiind în paltonul pe care îl purta în ziua în care a fost ucis, fiind vizibile urmele gloanțelor. 

De asemenea, un detaliu care nu a fost trecut cu vederea a avut legătură cu capul lui Nicolae Ceaușescu, pe care încă se observau firele de păr. 

După ce au prelevat probe de la fostul dictator comunist, a venit rândul soției sale să fie deshumată. După trei ore, specialiștii au plecat din cimitir cu probele de ADN recoltate și le-au transportat în mare siguranță pentru a fi analizate. 

Nicolae și Elena Ceaușescu erau, într-adevăr, înmormântați în Cimitirul Ghencea 

După câteva luni, specialiștii INML au făcut expertize cu probele obținute de la fratele dictatorului, astfel au putut infirma zvonurile apărute, întrucât trupurile din sicrie aparțineau, într-adevăr, soților Ceaușescu, înmormântați în Cimitirul Ghencea. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191