Tinu Vidaicu, DJ la petrecerea cu vedete unde a fost omorât un om, detalii neștiute despre eveniment! Ce a dezvăluit: „Antonia era foarte marcată, chiar plânsă”

Tinu Vidaicu, DJ la petrecerea cu vedete unde a fost omorât un om, detalii neștiute despre eveniment! Ce a dezvăluit: „Antonia era foarte marcată, chiar plânsă”

DJ-ul Tinu Vidaicu, prezent la petrecerea cu vedete din Padina unde a avut loc tragicul incident soldat cu moartea unui bărbat, a oferit detalii neștiute despre evenimentul care a zguduit România.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

DJ-ul Tinu Vidaicu, prezent la petrecerea cu vedete de la Padina unde un bărbat a fost înjunghiat mortal, a dezvăluit la Antena 3 CNN detalii neștiute despre evenimentul tragic.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

DJ la petrecerea cu vedete unde a fost omorât un om, detalii neștiute despre eveniment

Potrivit declarațiilor sale, Alex Velea, unul dintre artiștii prezenți, ar fi plecat de la petrecere cu aproximativ o jumătate de oră înainte ca tragedia să aibă loc, fiind obosit.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Tinu Vidaicu a subliniat că nu l-a văzut pe Velea la momentul incidentului și că acesta era deja la somn de ceva vreme. De asemenea, DJ-ul a menționat că nu a reușit să identifice sau să cunoască majoritatea persoanelor prezente la eveniment.

Ce a spus despre Antonia

Tinu Vidaicu a relatat că Antonia, o altă artistă prezentă la petrecere, era profund afectată de tragedie și plângea. Alex Velea, potrivit spuselor sale, era șocat de cele întâmplate și nu-și putea imagina că se va ajunge la o asemenea situație.

Evenimentul tragic a avut loc la un hotel de patru stele din zona Moroeni – Padina, în județul Dâmbovița, unde o petrecere cu dedicații, la care participau mai mulți artiști, s-a transformat într-un incident fatal. Un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost găsit înjunghiat mortal după un conflict spontan cu trei frați care fac parte din gruparea interlopă Fabian.

Marin Laurențiu, Marin George Armando și Marin Louis Justin, membri ai grupării interlope, au fost reținuți în legătură cu crima, iar surse judiciare indică faptul că asasinul ar fi Marin Laurențiu, cunoscut sub numele de Solomon. Conform acestor surse, conflictul ar fi izbucnit pe tema muzicii cântate la petrecere, iar în urma acestuia a avut loc o încăierare atât în interiorul, cât și în afara hotelului.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191