Titlul național i-a adus și baremul internațional

Titlul național i-a adus și baremul internațional

Briana Păun continuă să facă senzație în bazinul de înot! Sportiva de la CSM Ploiești a avut o evoluţie excelentă la Campionatul Naţional de Înot pentru Seniori, Tineret şi Juniori, competiţie pe care Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a organizat-o, recent, la Complexul Sportiv de Natație Otopeni. Deși are doar 14 ani, Briana este campioană națională de seniori, tineret şi juniori, în proba de 1500 de metri.

O performanţă foarte bună, care a însemnat şi îndeplinirea baremului de calificare la Campionatul European de Juniori. Sportiva pregătită de Tamara Costache şi Ciprian Toma a obţinut şi patru titluri de vicecampioană naţională, trei în proba de 800 metri, la seniori, tineret şi juniori, şi unul la juniori în proba de 400 metri. Păun a contribuit la cele 13 medalii obținute de CSM Ploieşti (3 de aur, 4 de argint şi 6 de bronz) și la care a mai contribuit și Andreea Radu (2009), care a obţinut medaliile de bronz atât în proba de 1500 metri cât şi în cea de 800 metri.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Clubul ploieștean a fost reprezentat la competiţia de la Otopeni de alţi patru sportivi – Darius Radu (2009), Fabian Păun (2009), Teodora Roman (2010) şi Erika Forţu (2009) – care au concurat în finalele probelor la care au participat, fără a prinde, însă, podiumul de premiere.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191