Titularizare inimaginabilă pentru Ramos

Titularizare inimaginabilă pentru Ramos

Atacantul portughez Goncalo Ramos, autor al unei triple în meciul cu Elveţia (6-1), disputat marţi la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, a declarat că nu îşi imagina vreodată că va fi titularizat în locul lui Cristiano Ronaldo şi va marca atâtea goluri, notează EFE, preluat de agerpres.ro.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

“Sincer, nu am simţit vreo presiune specială. Cristiano este căpitanul nostru, el face ce face de fiecare dată: ne motivează, ne încurajează. Mi-a oferit susţinerea lui ca şi toată lumea. Nu am visat niciodată la un eveniment precum cel de marţi seara, nu m-am gândit niciodată că voi fi titular şi că voi marca trei goluri în primul meu meci ca titular, eu voiam doar să joc. Acum înfruntăm Marocul la 100% pentru a încerca să trecem în semifinale”, a declarat Ramos, 21 ani, atacantul echipei Benfica Lisabona.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Portugalia s-a calificat în optimile de finală ale unui Campionat Mondial după un deceniu! Ultima ispravă de acest gen a fost în 2006, când a ajuns până în semifinale. Iată programul complet al sferturilor de finală ale Mondialui din Qatar.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Croația – Brazilia, 9 decembrie, ora 17:00

Olanda – Argentina, 9 decembrie, ora 21:00

Maroc – Portugalia, 10 decembrie, ora 17:00

Anglia – Franța, 10 decembrie, ora 21:00

Sursa:agerpres.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191