Titularizare inimaginabilă pentru Ramos

Titularizare inimaginabilă pentru Ramos

Atacantul portughez Goncalo Ramos, autor al unei triple în meciul cu Elveţia (6-1), disputat marţi la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, a declarat că nu îşi imagina vreodată că va fi titularizat în locul lui Cristiano Ronaldo şi va marca atâtea goluri, notează EFE, preluat de agerpres.ro.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

“Sincer, nu am simţit vreo presiune specială. Cristiano este căpitanul nostru, el face ce face de fiecare dată: ne motivează, ne încurajează. Mi-a oferit susţinerea lui ca şi toată lumea. Nu am visat niciodată la un eveniment precum cel de marţi seara, nu m-am gândit niciodată că voi fi titular şi că voi marca trei goluri în primul meu meci ca titular, eu voiam doar să joc. Acum înfruntăm Marocul la 100% pentru a încerca să trecem în semifinale”, a declarat Ramos, 21 ani, atacantul echipei Benfica Lisabona.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Portugalia s-a calificat în optimile de finală ale unui Campionat Mondial după un deceniu! Ultima ispravă de acest gen a fost în 2006, când a ajuns până în semifinale. Iată programul complet al sferturilor de finală ale Mondialui din Qatar.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Croația – Brazilia, 9 decembrie, ora 17:00

Olanda – Argentina, 9 decembrie, ora 21:00

Maroc – Portugalia, 10 decembrie, ora 17:00

Anglia – Franța, 10 decembrie, ora 21:00

Sursa:agerpres.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191