Top 3 cupluri de zodii care se urăsc! De ce nu pot avea o relație niciodată și sunt mereu în conflict

Top 3 cupluri de zodii care se urăsc! De ce nu pot avea o relație niciodată și sunt mereu în conflict

Există anumite zodii care pur și simplu se urăsc între ele. Le este foarte greu să aibă o relație și mereu sunt în conflict. Află dacă te regăsești printre ele!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

 Vărsător și Gemeni

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Zodia Gemeni se dezvoltă cel mai bine atunci când este înconjurată de prietenii ei, distrându-se. Spre deosebire de Vărsător, această zodie preferă să stea afară toată noaptea, în loc să se ducă acasă pentru a-și reîncărca bateriile.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

S-ar putea să nu vadă nimic în neregulă cu asta, dar Vărsătorul urăște faptul că nu știe să petreacă timp singur. Vărsătorul se mândrește cu faptul că este o persoană care își poate respecta întotdeauna o promisiune, indiferent de situație.

Gemenii au cu siguranță probleme cu acest lucru, dar acești cred că Vărsătorul este mai puțin relaționabil (și, prin urmare, un prieten rău). Vărsătorul știe că nici faptul de a fi evaziv nu te face un prieten bun, ceea ce face ca aceste două semne să se ciocnească constant.

Leu și Fecioară

Leul ar prefera ca totul să fie despre sine în general. Nu numai că poate direcționa atenția oricui către problemele sale, dar o face într-un mod care i-ar face de râs pe majoritatea oamenilor.

Fecioara nu poate suporta această nevoie constantă de a fi în centrul atenției și va sta în mod activ departe de Leu. Abilitatea Fecioarei de a sta departe de lumina reflectoarelor o poate face uneori să pară o persoană retrasă, dar asta doar pentru că nu suportă să fie în centrul atenției.

Nu numai că acest lucru o face să se simtă incredibil de inconfortabil, dar o face și să se simtă chiar penibil uneori. Cum plăcerea Leului este să fie în centrul atenției, acesta nu-și face niciodată timp pentru o Fecioară. S-ar putea să nu o urască în mod activ, dar va face cunoscut faptul că nu au nimic în comun.

Rac și Săgetător

Racul este genul care nu încearcă prea des lucruri noi, mai ales dacă este doar „de dragul de a o face”. Uneori poate părea foarte lipicios și vulnerabil, dar așa se manifestă el pozitiv. Săgetătorul nu suportă această latură a Racului și el personal nu și-ar dori să fie vreodată așa vulnerabil

În schimb, Săgetătorul face tot posibilul să se distreze cu prietenii și să nu fie niciodată legat de cineva. Racul apreciază atunci când persoanele semnificative îl lasă să fie afectuos, iar acesta nu este cazul Săgetătorului. Dacă se gândește că ar putea exista chiar și o mică șansă ca relația să îl sufoce, Săgetătorul se va despărți cât mai repede, rănindu-i sentimentele Racului. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191