Tot centrul Ploiestiului va fi INCHIS circulatiei, de joi pana luni, cu ocazia „Zilelor Ploiestiului”

Tot centrul Ploiestiului va fi INCHIS circulatiei, de joi pana luni, cu ocazia „Zilelor Ploiestiului”

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a aprobat închiderea circulației rutiere și eliberarea parcării pe strada Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), pentru montarea unei scene care va fi amplasată cu spatele spre str. Emile Zola, începând cu ziua de JOI – 18 mai 2023, ora 00.00 până LUNI – 22 mai 2023, ora 05.00.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

De asemenea, s-a hotărât închiderea circulației rutiere pe Bulevardul Republicii, tronsonul cuprins între strada Vasile Milea (parcul Toma Socolescu) și străzile C.D.Gherea și Take Ionescu, începând cu ziua de JOI – 18 mai 2023, ora 00.00 până LUNI – 22 mai 2023, ora 05.00, pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului „Zilele Municipiului Ploiești”.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Municipalitatea mulțumește cetățenilor pentru înțelegere și le recomandă să utilizeze, după caz, rutele ocolitoare din zonele amintite.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191