Tot mai multi tineri se urca drogati la volan! Ultima „captura” a politistilor a fost ieri, in Bucov

Tot mai multi tineri se urca drogati la volan! Ultima „captura” a politistilor a fost ieri, in Bucov

în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1B în comuna Bucov, au oprit pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Ploiești.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

 

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat o valoare pozitivă la substanța Cannabis, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191