Traficant de droguri din Ploieşti, prins în flagrant. Era dealer de cocaina, Ecstasy si Marijuana

Traficant de droguri din Ploieşti, prins în flagrant. Era dealer de cocaina, Ecstasy si Marijuana

*CERCETAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI DE MARE RISC*

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Astfel, la data de 30 octombrie a.c., polițiștii au efectuat o prindere în flagrant delict, în municipiul Ploiești, a bărbatului bănuit, în timp ce ar fi deținut, în scopul comercializării, 10 comprimate de ecstasy și canabis.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ulterior, în locuința acestuia, au fost descoperite și ridicate o presă utilizată pentru confecționarea comprimatelor de ecstasy și mai multe forme, cu diferite logo-uri, 172 de comprimate de ecstasy, 1,2 kilograme de canabis, 10 grame de MDMA cristal, 10 grame de ciuperci halucinogene, 4 grame de hașiș, 5 grame de cocaină, diferite cantități de substanță pulverulentă cu conținut de MDMA, 1.500 de lei, mai multe telefoane mobile, obiecte purtătoare de urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada februarie – octombrie 2023, persoana bănuită ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc (canabis, MDMA, cocaină) către diverși consumatori din județul Prahova, la prețuri cuprinse între 40 și 500 de lei, în funcție de tipul de drog vândut.

Astăzi, 31 octombrie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, iar, în cursul zilei, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La acţiune au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191