Tragedia din 2 Mai se repetă în Alba. Un șofer de 19 ani beat a lovit cu mașina șase tineri, trei dintre ei au murit pe loc

Tragedia din 2 Mai se repetă în Alba. Un șofer de 19 ani beat a lovit cu mașina șase tineri, trei dintre ei au murit pe loc

Un tânăr de 19 ani care conducea beat a lovit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şase persoane care mergeau pe marginea DN 1, la ieşire din localitatea Sântimbru, judeţul Alba. Trei tineri au murit, iar ceilalți trei sunt răniţi. Şoferul avea o concentraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Poliția Alba a anunțat că accidentul s-a produs în jurul orei

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Șoferul este un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, judeţul Alba. La ieșirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei staţii de alimentare cu carburant, a lovit un grup de 6 persoane care mergeau pe marginea șoselei.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Polițiștii care au ajuns la fața locului au găsit 6 persoane lovite, trei dintre ele fiind decedate. Tinerii decedați au vârstele de 17, 18, respectiv 25 de ani.

”În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv”, a informat IPJ Alba.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor cauzelor care au dus la producerea acestui eveniment.

Un accident similar a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la 2 Mai, unde un tânăr drogat a lovit cu maşina mai mulţi pietoni, doi dintre ei pierzându-şi viaţa.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191