Tragedie! A murit Aaron Carter, fratele lui Nick, de la Backstreet Boys

Tragedie! A murit Aaron Carter, fratele lui Nick, de la Backstreet Boys

Cântăreţul american de pop şi hip-hop Aaron Carter, fratele mai mic al lui Nick Carter, de la Backstreet Boys, a murit sâmbătă, la vârsta de 34 de ani. El devenise celebru cu albumul său „Aaron’s Party (Come Get It)”.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Potrivit TMZ, Aaron Carter a fost găsit mort în cadă la reşedinţa sa din Lancaster, California.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Un purtător de cuvânt al poliţiei contactat de AFP a declarat că o persoană decedată a fost descoperită la domiciliul cântăreţului sâmbătă dimineaţa, dar a refuzat să confirme identitatea acestei persoane.

Născut pe 7 decembrie 1987 în Tampa, Florida, Carter şi-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani.

Avea 9 ani când a lansat primul său album, „Crush on You”, în 1997. Lansat în septembrie 2000, „Aaron’s Party (Come Get It)” a fost vândut în trei milioane de exemplare în Statele Unite.

Aaron Carter a făcut turnee cu The Backstreet Boys şi Britney Spears. În 2001, albumul său „Oh Aaron”, în care cânta în duet cu fratele său Mick, a câştigat un disc de platină.

În urmă cu trei ani el dezvăluise că suferă de mai multe boli psihice și că i-a fost prescris „Xanax, Seroquel, Gabapentină, Hydroxyzină, Trazadone și Omeprazol”