Tragedie în Ceptura/ Un şofer pe maşina de gunoi şi-a strivit colegul aflat în spatele autospecialei

Tragedie în Ceptura/ Un şofer pe maşina de gunoi şi-a strivit colegul aflat în spatele autospecialei

Un barbat in varsta de 47 de ani si-a pierdut viata, duminica, strivit de autospeciala de gunoi. Barbatul se afla in spatele masinii, in momentul in care soferul a efectuat manevra de mers inapoi. Accidentul s-a soldat cu decesul angajatului, iar Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Ce spune IJP Prahova:

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Urlați au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Ceptura s-ar fi produs un accident rutier cu victimă.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicată o autospecială de salubrizare condusă de un bărbat în vârstă de 55 de ani și un angajat din cadrul aceleiași unități, respectiv un bărbat în vârstă de 47 de ani, care se afla în spatele autovehiculului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului de 47 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191