Tragedie în Ploiești: Doi tineri, de 18 și 19 ani, au murit după ce mașina în care se aflau a luat foc

Tragedie în Ploiești: Doi tineri, de 18 și 19 ani, au murit după ce mașina în care se aflau a luat foc

Doi tineri au murit după ce mașina în care se aflau a lovit un stâp și a luat foc. Victimele au rămas încarcerate. Al treilea tânăr a reușit să supraviețuiască și a ajuns la spital.
Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe strada Mihai Bravu din orașul Ploiești. Potrivit IPJ Prahova, mașina în care se aflau cei trei tineri a intrat într-un stâlp și a luat foc.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Accidentul a fost anunțat la 112, iar echipele sosite la fața locului au constatat decesul șoferului, un tânăr în vârstă de 18 ani, și al unui pasager, un tânăr de 19 ani. Altă persoană cu vârsta de 18 ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

La locul producerii accidentului au intervenit, pe lângă polițiști, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță de terapie intensivă mobilă.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191