Tragedie în Prahova. Un băiețel în vârstă de 2 ani a murit înecat într-un pârâu din Scorțeni

Tragedie în Prahova. Un băiețel în vârstă de 2 ani a murit înecat într-un pârâu din Scorțeni

La data de 9 august a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au fost sesizați de către un bărbat din comuna Scorțeni, despre faptul că fiul său, minor, ar fi decedat.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare, care s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor în vârstă de 2 ani și 8 luni, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale echipajului medical.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Din primele verificări, s-a stabilit că minorul s-ar fi înecat în pârâul din spatele locuinței.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Cadavrul copilului nu prezenta urme de violență sau leziuni pe suprafața vizibilă a corpului, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191