Tragedie pe litoral. Trei oameni au murit înecați, alți doi sunt în stare gravă. Oamenii au făcut un lanț uman să îi scoată din apă

Tragedie pe litoral. Trei oameni au murit înecați, alți doi sunt în stare gravă. Oamenii au făcut un lanț uman să îi scoată din apă

Trei persoane au murit înecate în Mamaia, după ce au fost resuscitate, iar alte două sunt în stare gravă. Oamenii au făcut un lanț uman să îi scoată din apă, potrivit ISU Dobrogea.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

ACTUALIZARE 12:55 Trei dintre cele cinci persoane au murit, potrivit autorităților. În zonă este arborat steagul roșu, ceea ce înseamnă că scăldatul în mare este interzis din cauza curenților și a valurilor.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

ACTUALIARE 12:10 ISU Dobrogea a precizat că trei persoane scoase inconştiente din apă au fost resuscitate, iar alte două erau conştiente, fiind transportate la spital pentru investigaţii suplimentare.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină luni, în staţiunea Mamaia, unde cinci persoane s-ar afla în pericol de înec în Marea Neagră.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD şi autospeciala de transport victime multiple.

În zona respectivă s-a format un lanţ uman pentru salvarea persoanelor respective. ISU a menţionat că două persoane inconştiente au fost scoase din apă şi cadrele medicale au început manevrele de resuscitare.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191