Tragere optimă pentru Activ!

Tragere optimă pentru Activ!

Astăzi, 23 decembrie, a avut loc tragerea la sorți pentru primul tur al Cupei României, în această competiție fiind prezentă și Activ Prahova Ploiești. Gruparea antrenată de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant a avut parte de un cadou din partea lui Moș Crăciun: este calificată direct în optimile de finală ale competiției. De pe urma tragerii la sorți a beneficiat și Știința București, rivala Activului, care va juca în aceași fază.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

În urnă au intrat cele 11 echipe din eșalonul secund calificate după turul preliminar, precum și 9 echipe din Liga Florilor. Alte 5 echipe, participante în cupele europene, s-au calificat direct în optimile de finală. Astfel, tabloul primului tur cuprinde 9 partide ce vor avea loc pe 8 ianuarie 2023:

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

UNIREA SLOBOZIA – CORONA BRAȘOV

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

NEPTUN CONSTANȚA – CSM GALAȚI

CSM BACĂU – CSM SLATINA

CSM TÂRGU JIU – UNIVERSITATEA CRAIOVA

GLORIA BISTRIȚA-NĂSĂUD – MINAUR BAIA MARE

HC ZALĂU – DACIA MIOVENI

U CLUJ-NAPOCA – DUNĂREA BRĂILA

CSM ROMAN – ȘCOALA 181 SSP BUCUREȘTI

ARENA TÂRGU MUREȘ – CS LIVIU REBREANU TURDA

Ana Dumitrașcu și colegele sale de la Activ au trecut cu bine de turul preliminar. Fără să forțeze și să se accidenteze, handbalistele Activului s-au impus pe terenul celor de la CSM Făgăraș cu scorul de 34-25(19-19). Pentru Activ Ploiești au jucat: Diaconu, Paraschiv, Dumitriu – M. Arvatu 6 goluri, Popescu 5, A. Arvatu 4, Moldoveanu 4, Andrița 4, Ivanenko 3, Sava 3, Grădișteanu 2, Dumitrașcu 1, Csavar 1, Gavrilă 1, Profirescu. După deplasarea de la Făgăraș handbalistele lui Dobrescu au intrat într-o minivacanță care durează până la începutul lui ianuarie 2023 atunci când lotul va reveni la antrenamente.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191