Tragere optimă pentru Activ!

Tragere optimă pentru Activ!

Astăzi, 23 decembrie, a avut loc tragerea la sorți pentru primul tur al Cupei României, în această competiție fiind prezentă și Activ Prahova Ploiești. Gruparea antrenată de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant a avut parte de un cadou din partea lui Moș Crăciun: este calificată direct în optimile de finală ale competiției. De pe urma tragerii la sorți a beneficiat și Știința București, rivala Activului, care va juca în aceași fază.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

În urnă au intrat cele 11 echipe din eșalonul secund calificate după turul preliminar, precum și 9 echipe din Liga Florilor. Alte 5 echipe, participante în cupele europene, s-au calificat direct în optimile de finală. Astfel, tabloul primului tur cuprinde 9 partide ce vor avea loc pe 8 ianuarie 2023:

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

UNIREA SLOBOZIA – CORONA BRAȘOV

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

NEPTUN CONSTANȚA – CSM GALAȚI

CSM BACĂU – CSM SLATINA

CSM TÂRGU JIU – UNIVERSITATEA CRAIOVA

GLORIA BISTRIȚA-NĂSĂUD – MINAUR BAIA MARE

HC ZALĂU – DACIA MIOVENI

U CLUJ-NAPOCA – DUNĂREA BRĂILA

CSM ROMAN – ȘCOALA 181 SSP BUCUREȘTI

ARENA TÂRGU MUREȘ – CS LIVIU REBREANU TURDA

Ana Dumitrașcu și colegele sale de la Activ au trecut cu bine de turul preliminar. Fără să forțeze și să se accidenteze, handbalistele Activului s-au impus pe terenul celor de la CSM Făgăraș cu scorul de 34-25(19-19). Pentru Activ Ploiești au jucat: Diaconu, Paraschiv, Dumitriu – M. Arvatu 6 goluri, Popescu 5, A. Arvatu 4, Moldoveanu 4, Andrița 4, Ivanenko 3, Sava 3, Grădișteanu 2, Dumitrașcu 1, Csavar 1, Gavrilă 1, Profirescu. După deplasarea de la Făgăraș handbalistele lui Dobrescu au intrat într-o minivacanță care durează până la începutul lui ianuarie 2023 atunci când lotul va reveni la antrenamente.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191