Traseul drumului expres Găești – Ploiești va străbate 7 localități din Prahova

Traseul drumului expres Găești – Ploiești va străbate 7 localități din Prahova

Irinel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a anunțat, sâmbătă, 4 februarie, că s-a aprobat traseul final al drumului expres Găești – Ploiești și s-au stabilit nodurile rutiere, podurile și pasajele care ar urma să fie construite pe acest drum de viteză. Potrivit sursei menționate, traseul final al Drumului Expres Găești – Ploiești, aprobat în Consiliul Tehnico-Economic al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prevede 81,5 km lungime traseu, 7 km drum de legătură cu DN72, 46 structuri (poduri și pasaje) și 9 noduri rutiere: la autostrada A1, km 0+000; la DN7, km 7+850; la DN72, km 12+285; la DJ 702B, km 30+450; la DN71, km 38+860; la DN72, km 46+850; legătura cu DN72, km 67+374; la DN1A, km 74+000 și la autostrada A3, km 80+440, care va asigura conexiunea și cu Centura Ploieștiului.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

În județul Dâmbovița, drumul expres trece prin localitățile Crângurile, Petreşti, Găeşti, Gura Foii, Dragodana, Raciu, Lucieni, Ulmi, Văcărești, Comişani, Gura Ocniței, Bucşani, I.L. Caragiale, Dărmăneşti, Vlădeni, iar în Prahova – prin Măneşti, Filipeştii de Târg, Cocorăştii Colț, Târgşoru Vechi, Brazi, Bărcăneşti, Ploiești.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Proiectantul este asocierea SEARCH CORPORATION S.R.L. – MEGA MUHEDISLIIK MUSAVIRLIK A.S. Irinel Scrioșteanu: ”În cel mai scurt timp, vor începe forajele pentru realizarea studiilor geotehnice, precum și celelalte activități necesare studiului de fezabilitate. De asemenea, urmează și depunerea documentațiilor necesare emiterii certificatelor de urbanism de la Consiliul Județean Dâmbovița și Consiliul Județean Prahova”.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191