Trebuie să câștige fără Mitchell

Trebuie să câștige fără Mitchell

Duelul dintre CSM Petrolul Ploieşti şi Municipal Târgu Mureş, contând pentru turul secund al Play-out-ului Ligii Naţionale de Baschet Masculin, continuă mâine cu meciul 2, programat de la ora 19:00, pe terenul adversarilor. Învinşi în „Olimpia”, scor 77-85, baschetbaliștii Petrolului au nevoie de o victorie pentru a trimite seria în meciul 3 și trebuie să o obțină fără unul dintre cei mai importanți oameni, Kwamain Mitchell, accidentat chiar în primul joc.

Dacă pierde CSM Petrolul ar urma să lupte pentru locurile 13-14 cu învinsa duelului Municipal Galaţi – CSM Târgu Jiu, în care gorjenii conduc cu 1-0. Echipa ploieșteană a plecat astăzi spre Târgu Mureş şi fără cei trei juniori care abia au revenit de la Superfinala EYBL de la Skopje: Codruţ Dinu, George Angelian şi Robert Pătraru.

Principalul Mihai Popa a declarat că băieții săi vor încerca să joace un baschet bun și să câștige, în ciuda problemelor cu care se confruntă:’’Vrem să ne luăm revanşa după înfrângerea din primul meci. Nu va fi uşor, mai ales că întâlnim un adversar care va fi, probabil, în plenitudinea forţelor şi, în plus, beneficiază de o susţinere a publicului extraordinară la meciurile de pe teren propriu. Dar, aşa cum am câştigat în sezonul regulat, de ce să nu repetăm acel rezultat şi să jucăm meciul 3 la Ploieşti?”, a spus antrenorul CSM-ului.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Programată mâine seară, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor din Târgu Mureş, partida va putea fi urmărită „în direct” pe contul de youtube al Federaţiei Române de Baschet, accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v =GAJ3RkeWaR4.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191