Trei cutremure s-au produs în România în noaptea de miercuri spre joi

Trei cutremure s-au produs în România în noaptea de miercuri spre joi

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 s-a produs joi dimineaţa, la ora locală 3:50, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Seismul a avut loc la adâncimea de 128 de kilometri în apropierea următoarelor oraşe: 54 km nord de Ploieşti, 55 km nord-vest de Buzău, 56 km sud-est de Braşov, 61 km sud-est de Sfântu-Gheorghe, 80 km sud-vest de Focşani şi 81 km nord-est de Târgovişte.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

 

În această dimineaţă au mai fost înregistrate alte două cutremure în judeţele Vrancea şi Buzău, dar de magnitudine mică, respectiv de 2,4 şi 2,2.

De la începutul lunii octombrie, în România, au avut loc şase seisme, cu magnitudini cuprinse între 2,1 şi 3,5 pe Richter.

Cea mai puternică mişcare tectonică din acest an, cu magnitudinea 5,7 pe Richter, a avut loc în data de 14 februarie, în judeţul Gorj, la o adâncime de 6,3 kilometri.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191