Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit după trei săptămâni. Familia așteaptă confirmarea identității cadavrului

Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit după trei săptămâni. Familia așteaptă confirmarea identității cadavrului

Un cadavru a fost găsit duminică, 23 iunie, în râul Natisone, din Italia, în apropierea albiei unde a avut loc accidentul în care au fost implicaţi cei trei tineri români. Se crede că este vorba despre trupul lui Cristian Molnar, băiatul în vârstă de 25 de ani, ultimul care nu fusese găsit încă. 

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Cadavru găsit în albia râului Natisone

Identificarea oficială lipseşte încă, dar cel mai probabil este vorba de cadavrul băiatului, luat de viitură în urmă cu câteva săptămâni de apele învolburate ale râului împreună cu prietenele sale Patrizia şi Bianca. Trupurile celor două tinere prietene, Patrizia Cormos (20 de ani) şi Bianca Doroş (23 de ani), fuseseră deja recuperate.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Scăderea nivelului apei a facilitat recuperarea ultimului trup. Corpul tânărului a fost găsit prins între crengi şi stânci la aproximativ 500 de metri de podul roman din Premariacco. La faţa locului se află pompierii de la unitatea de salvare alpină.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Se face ancheta tehnică asupra telefonului găsit 

Ancheta tehnică dispusă de procurorul Letizia Puppa asupra telefonului mobil al Patriziei Maria Cormos este în curs de desfăşurare începând de sâmbătă, la Udine, în laboratorul de informatică criminalistică. Este singurul telefon mobil găsit până acum pe malurile râului Natisone.

Se face o copie criminalistică a dispozitivului, inclusiv a cartelelor SIM şi de memorie. Această evaluare este necesară – la mai bine de trei săptămâni de la tragedie – pentru „a evita o eventuală deteriorare a telefonului mobil şi inutilizarea acestuia în cazul unui proces”.

Se continuă ancheta în dosarul deschis 

Procurorii italieni continuă ancheta într-un dosar de omor din culpă. Vor să afle dacă cei trei români puteau să fie salvați. Investigaţiile au arătat că una dintre cele două fete – Patrizia – a sunat de 4 ori la 112, dar ultima dată nu i-a mai răspuns nimeni. A fost audiat şi pompierul care a încercat să-i salveze pe cei trei tineri luaţi de apele râului Natisone. Autorităţile spun, însă că nu se gândesc la un vinovat şi că aceasta este doar o procedură de rutină.

Cum s-a întâmplat totul 

Cristian Molnar a dispărut în râul Natisone, în Premariacco, la 31 mai. Era împreună cu Patrizia Cormoș, 21 de ani, și iubita lui, Bianca Doroș, 23 de ani, și au ajuns pe jos pe o insulă de pietriş din mijlocul râului. Au rămas blocaţi, după ce apa a crescut brusc. Pompierii au încercat să îi salveze aruncându-le o frânghie de sus, pe care tinerii nu au reuşit să o prindă. Apoi au dispărut în apă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191