Ucraina şi România au convenit asupra recunoașterii reciproce a actelor de studii / Anunțul Kievului vine la o lună după memorandumul aprobat de Ciucă

Ucraina şi România au convenit asupra recunoașterii reciproce a actelor de studii / Anunțul Kievului vine la o lună după memorandumul aprobat de Ciucă

Ministerul Educației și Științei de la Kiev anunţă că Ucraina și România au convenit asupra recunoașterii reciproce a actelor de studii. Acest lucru înseamnă că instituțiile de învățământ din România vor recunoaște diplomele de studii ucrainene, iar cele din Ucraina vor recunoaşte actele de studii românești.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

„În cadrul ședinței de guvern (de marţi – n.r.), a fost aprobat un proiect de dispoziţie al Cabinetului de Miniștri al Ucrainei, privind semnarea Acordului între Cabinetul de Miniștri al Ucrainei și Guvernul României, pentru recunoașterea reciprocă a documentelor referitoare la educație” – se arată în comunicatul Kievului.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Semnarea acordului va promova înțelegerea reciprocă a recunoașterii actelor de studii eliberate în Ucraina și în România, precum și a celor privind perioadele de studii în cele două ţări.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Acordul se aplică documentelor de învățământ eliberate de instituții acreditate din ambele state, conform legislației în vigoare.

Amintim că Guvernul Ciucă a aprobat, luna trecută, un memorandum privind semnarea Acordului între România şi Ucraina privind recunoaşterea reciprocă a actelor de studii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191