„Uitați, plânge”, momentul tulburător de la înmormântarea Alinei. Pe fața fetei ucise au curs lacrimi

„Uitați, plânge”, momentul tulburător de la înmormântarea Alinei. Pe fața fetei ucise au curs lacrimi

Alina Ciobanu a fost înmormântată și întreaga comunitate a condus-o pe ultimul drum. Mii de oameni îndurerați au mers în urma mașinii mortuare care transporta sicriul alb cu trupul tinerei ucise de cea care îi fusese cea mai bună prietenă. A fost îmbrăcată în rochie de mireasă. Pe drum, a avut loc un moment tulburător. Oamenii au văzut cum lacrimi pe fața Alinei. „Plânge la propria înmormânatare!” au strigat oamenii extrem de tulburați de ce vedeau.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

„Alina plânge cu noi”

Alina, fata ucisă cu sălbăticie într-un hotel din Saturn de cea mai bună prietenă a sa, a fost înmormântată în satul natal. Crima odioasă și soarta fetei a întristat peste măsură chiar și pe cei care nu o cunoscuseră pe Alina Ciobanu.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

În timpul slujbei de înmormântare oamenii sosiți pentru a o conduce pe Alina pe ultimul drum au fost extrem de tulburați când au observat că, în sicriu, pe chipul fetei se scurgeau lacrimi.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

”Uitați, plânge! Alina plânge cu noi!”, au spus cei din jurul sicriului, când au sesizat, înfiorați, că în colțul ochilor copilei din sicriu se zăresc urme umede, ca ale unor lacrimi.

În acel moment, oamenii și-au făcut cruce și au izbucnit în plâns, răscolind o durere și mai profundă în inima familiei deja împietrită de durere.

Alina plânge la propria înmormântare”, șopteau cutremurate rudele fetei.

Explicația lacrimilor de pe chipul Alinei

Chiar dacă în Buda, satul natal al Alinei se vorbește acum despre o adevărată minune petrecută la înmormântarea ei, medicii legiști vin cu explicații științifice în legătură cu această întâmplare.

Ei spun că este vorba despre un fenomen natural, iar umezirea din acea zonă face parte dintr-un proces firesc în care intră trupurile neînsuflețite.

Oamenii sunt însă convinși că Alina, regretă plecare timpurie de pe Pământ și a plâns la propria înmormântare.

Alina Ciobanu, o tânără de 18 ani a fost ucisă cu sălbăticie de Loredana Atănăsoaie, o fată care încă nu a împlinit 18 ani. Amândouă erau eleve la un liceu din județul Vaslui. Cele două se cunoșteau de la grădiniță și toată viața au fost bune prietene. Criminala, care prin fapta comisă a șocat întreaga țară, se află în arestul Capitalei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191