Ultima reprezentație în Țara Făgărașului

Ultima reprezentație în Țara Făgărașului

Handbalistele de la Activ Prahova Ploiești au ultima reprezentație din acest an în Țara Făgărașului. Mâine, de la ora 12.00, trupa antrenată de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant va juca la CSM Făgăraș, într-un meci ce contează pentru Turul Preliminar al Cupei României. Activ ocupă locul secund în clasamentul Seriei A, din Divizia A, în timp ce formația gazdă este penultima în Seria B. În aceste condiți, Andrița și colegele sale nu ar trebui să întâmpine probleme să meargă în turul următor.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos


Lotul Activului a ajuns de azi la Făgăraș pentru jocul de mâine care se va desfășura într-o altă sală decât cea în care evoluează de obicei gruparea gazdă. Fetele își doresc, în primul rând, să termine meciul sănătoase și apoi să obțină calificarea. Una adjudecată, până acum, de alte cinci formații din Divizia A: Știința București, CSM Bacău, Unirea Slobozia, Școala 181 București și CSU Cluj Napoca. Alte patru partide se vor juca mâine în ziua în care va evolua și trupa ploieșteană:Unirea Dobroești- Liviu Rebreanu Turda, HCF Piatra Neamț – Arena Târgu Mureș, Știința Bacău – CSU Neptun Constanța și CSM Deva – CSM Corona Brașov.

Cu o zi înaintea plecării la Făgăraș, directorul clubului, Silviu Crângașu, insotit de membrii Consiliului de Administratie, consilierii județeni Rareș Enescu și Cătălin Ignat, au oferit cadouri tuturor sportivelor legitimate la sectiile de handbal si baschet ale clubului. Cei prezenți la acest eveniment au avut ocazia să asculte colinde, în interpretarea membrilor Centrului Județean de Cultură Prahova. De asemenea, în premieră, toate sportivele din cadrul secției de handbal și secției de baschet, au avut posibilitatea să fie împreună, în prezent clubul numărând peste 110 sportive legitimate.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191