Ultimele mesaje dintre Alina și iubitul ei, în dimineața crimei. Erau scrise, de fapt, de cea care a ucis-o: „Plec acasă, am plecat deja” / FOTO

Ultimele mesaje dintre Alina și iubitul ei, în dimineața crimei. Erau scrise, de fapt, de cea care a ucis-o: „Plec acasă, am plecat deja” / FOTO

Cum ar fi încercat Loredana să își ascundă crima! Ultimele mesaje dntre Alina, tânăra ucisă cu sânge rece și abandonată ulterior într-un parc din Mangalia, și Sergiu, iubitul ei. Erau scrise, de fapt, de cea care a omorât-o.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Fratele victimei a făcut o dezvăluire cutremurătoare, susținând că ultimele mesaje dintre Alina și iubitul său, Sergiu, nu au fost scrise de tânără, ci de către autoarea crimei, Loredana.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Ultimele mesaje dintre Alina și Sergiu, iubitul ei

În mesajele manipulate, Alina își exprima regretul pentru o presupusă infidelitate și anunța că vrea să se despartă, fapt care l-a întristat și îngrijorat pe Sergiu. Iubitul, plin de confuzie, încerca să afle ce s-a întâmplat, dar Alina părea distantă și prea obosită să răspundă în mod coerent, afirmând că pleacă acasă și că va lua un taxi până la gară.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

”Ea: Vreau să ne despărțim. Nu mai suport vina că te-am înș Găsește pe cineva mai bun!

El: Ce s-a întâmplat de nu dormi? De ce zici asta? Răspunde, te rog. Știu că nu sunt destul de bun și de

Ea: Plec acasă, am plecat deja. Mă opresc în parc să fumez o țigară! Și după iau un taxi până la gară… Ai grijă de tine, Sergiu! El: Nu am înțeles ce e cu tine. Ce s-a întâmplat? Ai zis că te culci. Te-ai certat cu Loredana? Răspunde, te rog frumos! Te rog frumos! De ce îmi faci așa? Răspunde, te rog!”, ultimele mesaje ale Alinei cu Sergiu, potrivit Antena 3 CNN.

În urma descoperirii acestei informații, anchetatorii au fost puși pe urmele unui nou puzzle complicat, cu implicații neașteptate. Conform declarațiilor fratelui Alinei, conversația dintre aceasta și Sergiu ar fi fost, de fapt, fabricată de Loredana într-o încercare disperată de a-și ascunde urmele.

Criminala a fost reținută de polițiști

Autoritățile au făcut un progres semnificativ în rezolvarea șocantului caz al tinerei ucise și abandonate într-un parc din Mangalia. După o serie de investigații meticuloase și intens efort din partea polițiștilor, suspecta principală a fost identificată și reținută.

Cu toții au fost cuprinși de uimire în momentul în care s-a dezvăluit că principalul suspect este chiar cea mai bună prietenă a victimei: Loredana, o tânără de doar 18 ani.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191