Ultimele pregatiri inainte de ziua inaugurarii Aleii Fauritorilor Romaniei Mari, in parcul "Constantin Stere" Bucov

Ultimele pregatiri inainte de ziua inaugurarii Aleii Fauritorilor Romaniei Mari, in parcul "Constantin Stere" Bucov

Marti, 25 octombrie, va avea loc inaugurarea bustului Reginei Maria pe Aleea dedicata fauritorilor Romaniei Mari, acolo unde zilele trecute a fost amplasat si bustul Regelui Ferdinand I.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Cu acest prilej, se incheie poate cel mai amplu program de constientizare si conservare a istoriei si culturii poporului roman, program initiat de Societatea Cultural-Istorica „Mihai Viteazul” Ploiesti, sprijinit de autoritatile locale si judetene, Aleea Fauritorilor Romaniei Mari. Aceasta cuprinde 27 de busturi din bronz, pe care presedintele SMV, Mircea Cosma, in numeste „un proiect de suflet pentru dreptate istorica si adevar istoric”.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Astazi, au avut loc ultimele pregatiri inainte ca bustul Reginei Maria sa fie dezvelit in prezenta unui public special, format din personalitati ale culturii si istoriei, politicieni si membri ai SMV Ploiesti.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Evenimentul este programat sa aiba loc la ora 13:30.