Ultimele pregatiri inainte de ziua inaugurarii Aleii Fauritorilor Romaniei Mari, in parcul "Constantin Stere" Bucov

Ultimele pregatiri inainte de ziua inaugurarii Aleii Fauritorilor Romaniei Mari, in parcul "Constantin Stere" Bucov

Marti, 25 octombrie, va avea loc inaugurarea bustului Reginei Maria pe Aleea dedicata fauritorilor Romaniei Mari, acolo unde zilele trecute a fost amplasat si bustul Regelui Ferdinand I.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Cu acest prilej, se incheie poate cel mai amplu program de constientizare si conservare a istoriei si culturii poporului roman, program initiat de Societatea Cultural-Istorica „Mihai Viteazul” Ploiesti, sprijinit de autoritatile locale si judetene, Aleea Fauritorilor Romaniei Mari. Aceasta cuprinde 27 de busturi din bronz, pe care presedintele SMV, Mircea Cosma, in numeste „un proiect de suflet pentru dreptate istorica si adevar istoric”.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Astazi, au avut loc ultimele pregatiri inainte ca bustul Reginei Maria sa fie dezvelit in prezenta unui public special, format din personalitati ale culturii si istoriei, politicieni si membri ai SMV Ploiesti.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Evenimentul este programat sa aiba loc la ora 13:30.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191