Ultimele pregatiri inainte de ziua inaugurarii Aleii Fauritorilor Romaniei Mari, in parcul "Constantin Stere" Bucov

Ultimele pregatiri inainte de ziua inaugurarii Aleii Fauritorilor Romaniei Mari, in parcul "Constantin Stere" Bucov

Marti, 25 octombrie, va avea loc inaugurarea bustului Reginei Maria pe Aleea dedicata fauritorilor Romaniei Mari, acolo unde zilele trecute a fost amplasat si bustul Regelui Ferdinand I.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Cu acest prilej, se incheie poate cel mai amplu program de constientizare si conservare a istoriei si culturii poporului roman, program initiat de Societatea Cultural-Istorica „Mihai Viteazul” Ploiesti, sprijinit de autoritatile locale si judetene, Aleea Fauritorilor Romaniei Mari. Aceasta cuprinde 27 de busturi din bronz, pe care presedintele SMV, Mircea Cosma, in numeste „un proiect de suflet pentru dreptate istorica si adevar istoric”.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Astazi, au avut loc ultimele pregatiri inainte ca bustul Reginei Maria sa fie dezvelit in prezenta unui public special, format din personalitati ale culturii si istoriei, politicieni si membri ai SMV Ploiesti.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Evenimentul este programat sa aiba loc la ora 13:30.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191