Uluitor! Consilierii PNL au lipsit din nou de la şedință, blocând banii pentru luminițe şi plata indemnizațiilor de handicap

Uluitor! Consilierii PNL au lipsit din nou de la şedință, blocând banii pentru luminițe şi plata indemnizațiilor de handicap

Bataie de joc fara margini, din partea consilierilor locali PNL care, si astazi, au lipsit nemotivat de la sedinda in care urmau sa se aprobe bugetele pentru plata indemnizatiilor insotitorilor persoanelor cu handicap, a iluminatului festiv, dar si plata salariilor angajatilor mai multor institutii aflate in subordinea Primariei.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Prin lipsa de cvorum, toate aceste proiecte au ramas, inca o data, in aer, cinismul liberalilor atingand cote de avarie in conditiile in care suntem in luna decembrie, iar insotitorii persoanelor cu handicap grav au ramas fara drepturile banesti.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

La fel si angajatii TCE, CSM sau ASSC care, din cauza consilierilor PNL, nu isi vor vedea salariile luna aceasta.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Cat despre iluminatul public de sarbatori, proiect pe care liberalii il blocheaza nejustificat, cu scopul discreditarii primarului Volosevici – cel asupra caruia se indreapta nemultumirile cetatenilor – subiectul pare prea putin important in comparatie cu bataia de joc a PNL la adresa persoanelor cu handicap si a sutelor de angajati TCE, CSM si ASSC care nu vor duce acasa niciun ban, in luna decembrie.

In acelasi timp, absenta liberalilor de la sedinta de Consiliu de astazi atrage dupa sine si pierderea unor finantari in cuantum de peste 5 milioane de euro, bani destinati unor proiecte de dezvoltare locala.

De retinut ca cinismul si luptele pe care PNL le duce cu primarul Andrei Volosevici sunt platite bine din buzunarele ploiesteanului, fiindca, in ciuda neprezentarii la sedinta, salariile tuturor acestor consilieri vor intra pe card la timp, insa nemeritat.

Le solicitam stimatilor consilieri sa ne spuna unde, in economia libera, s-a mai pomenit ca un angajat sa fie platit daca nu se prezinta la serviciu, absenta nefiind motivata?

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191