Un alt șantier, marca primarului „Facebook” Alin Moldoveanu din Campina

Un alt șantier, marca primarului „Facebook” Alin Moldoveanu din Campina

Un alt șantier, marca primarului „Facebook” Alin Moldoveanu, trăiește de luni bune în municipiul Câmpina, nestingherit și nederanjat de vreun muncitor.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Drumul Gării, este închis circulației din luna februarie, când au început lucrările de consolidare și refacere a străzii Pictor Grigorescu, intersecție cu strada Plevnei. Zona respectivă face parte de mai mult timp dintr-o listă de 8 locații evaluate cu risc, datorită alunecărilor de teren și a primit într-un final finanțarea din Fondul de Investiții al Guvernului pentru Calamități.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Primarul „Facebook” Moldoveanu n-a ratat evident ocazia să posteze pe rețelele de socializare măreața realizare, ba mai mult, la doar o lună după, anunța o altă lucrare, peste  lucrarea.. în lucru. Aplică aici tot modelul de la Voila, pe care de altfel vrea să îl aplice și la viitorul Pasaj subteran: dacă tot se face o lucrare, să mai facem una chiar dacă nu avem finanțare să terminăm treaba, să se vadă că muncim. Și prevalându-se astfel de proiectul Hidro Prahova, care urmează să facă o lucrare mai amplă în Câmpina în următorii ani, a făcut cumva… să facă ceva. Și astfel pe strada Plevnei, au fost începute lucrările de introducere a rețelei de canalizare.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Lucrările de consolidare se pare însă că n-au durat prea mult, pentru că la fel ca la Voila, nu au ajung banii la constructor și treaba s-a oprit. În ceea ce privește partea de canalizare se pare că lucrările ar fi gata, inclusiv racordurile la limita proprietății și urmează readucerea la starea inițială, compactare, turnare beton etc. Dar ce ne facem că nu se sincronizează cu celălalt proiect, consolidarea de pe Pictor Grigorescu. Termenele au fost depășite și nu se știe când vor fi reluate lucrările, iar câmpinenii se mai pot bucura de un alt șantier în lucru în orașul lor.

Video

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191