Un angajat al Salinei Slănic a murit după ce a suferit un infarct, în timpul programului de lucru

Un angajat al Salinei Slănic a murit după ce a suferit un infarct, în timpul programului de lucru

Un bărbat a murit, în această dimineață, la exploatarea minieră din orașul Slănic. Acesta a suferit un infarct și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Din primele informații, bărbatul era angajat al salinei și era cunoscut cu afecțiuni cardiace.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Angajatul salinei avea 53 de ani. În această dimineață, acestuia i s-a făcut rău, iar colegii au sunat imediat la 112. Mai multe echipaje de ambulanță și poliție s-au deplasat la fața locului.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Din nefericire, omul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii nemaiputând face altceva decât să constate decesul. La ora actuală se intervine pentru extragerea bărbatului care lucra la înălțime, în galerie.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Moartea bărbatului nu este încadrată ca accident de muncă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191