Un barbat a fost gasit inconstient intr-o cisterna, in Ploiesti. Victima efectua igienizarea autoutilitarei

Un barbat a fost gasit inconstient intr-o cisterna, in Ploiesti. Victima efectua igienizarea autoutilitarei

Un barbat in varsta de 31 de ani a fost gasit inconstient intr-o cisterna, pe strada Cantacuzino, din Ploiesti.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Potrivit ISU Prahova, barbatul efectua lucrari de igienizare in interiorul cisternei, moment in care i s-a facut rau.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Medicii sositi la fata locului au inceput manevrele de resuscitare.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Update: barbatul a fost scos din stop cardio-respirator si transportat la UPU. Victima este stabila.

Se pare ca inainte de producerea evenimentului, in cisterna fusese transportat ciclopentan, un compus chinic toxic, extrem de inflamabil.

Comunicatul Politiei:

La data de 7 decembrie a.c., în jurul orei 18:45, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că, un bărbat, în timp ce curăța o cisternă, în calitate de angajat al unei spălătorii auto din municipiu ar fi căzut în ea, ulterior aflându-se în stare de inconștiență.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiu, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191