Un bărbat a găsit 5.000 de dolari într-o parcare și a decis să-i păstreze. După 3 luni și-a dat seama că a luat o decizie greșită

Un bărbat a găsit 5.000 de dolari într-o parcare și a decis să-i păstreze. După 3 luni și-a dat seama că a luat o decizie greșită

Un bărbat din Connecticut, SUA, spune că a găsit în parcarea unei bănci o pungă care conținea aproape de dolari în numerar și a păstrat-o. Dar după 3 luni și-a dat seama că a luat o decizie greșită: acum se confruntă cu acuzația de furt, relatează Business Insider.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Robert Withington, în vârstă de 57 de ani, a spus că a găsit banii lângă o bancă din Trumbull, Connecticut, pe 30 mai, potrivit Departamentului de Poliție Trumbull.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

„Am ieșit în parcare, am văzut ceva pe pământ și nu era nimeni în jur, așa că am ridicat punga. Nu e ca și cum aș fi furat ceva”, spune el.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Withington a spus că a fost o decizie spontană și că nu a plănuit nimic dinainte. Simțea că „a câștigat la loterie”.

Potrivit polițiștilor,, Withington „a păstrat punga, crezând că nu are nicio obligație să o returneze proprietarului său de drept”.

Withington a crezut că nu va păți nimic, dar detectivii de la poliția Trumbull investigau dispariția banilor.

Ancheta a fost declanșată după ce un angajat al Direcției de Taxe din oraș și-a dat seama că nu găsește o pungă cu bani pe care voia să-i depoziteze la bancă.

Punga era marcată în mod clar cu sigla băncii și conținea documente care arătau că proprietarul este municipalitatea din Trumbull.

Withington a spus pentru Connecticut Post că nu știe cui îi aparțineau banii și că nu a fost curios să vadă ce mai e în pungă, în afară de bancnote.

Detectivii au luat mai multe interviuri, au obținut mandate de percheziție și au urmărit filmările de pe camerele supraveghere timp de luni de lor a dezvăluit că geanta a fost scăpată din greșeală în parcare și apoi a fost ridicată de Withington.

Withington a fost audiat ulterior de detectivi, timp în care și-a recunoscut prezența la bancă pe 30 mai și decizia de a lua geanta, potrivit poliției. El a fost acuzat pe 25 august de furt și a fost eliberat, dar trebuie să se prezinte în instanță pe 5 septembrie 2023.

Acuzația împotriva lui se pedepsește cu până la 5 ani de închisoare și amenzi de până la de dolari, exact suma găsită.

„Am găsit niște bani care acum o să mă coste bani”, spune bărbatul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191