Un bărbat din Arad a primit un colet de la curier, l-a plătit, apoi s-a speriat și a sunat la 112

Un bărbat din Arad a primit un colet de la curier, l-a plătit, apoi s-a speriat și a sunat la 112

Un arădean care a primit de la curier un colet, pentru care a şi plătit pe loc, a sunat apoi la 112, anunțând că în curtea sa e un „pachet suspect”. Forţele de ordine au intervenit şi au găsit în cutie un brad de Crăciun.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Incidentul a avut loc joi, în municipiul Arad. Au intervenit întâi poliţişti de la cea mai apropiată secţie, din cartierul Micălaca. Ulterior, a fost solicitată şi echipa pirotehnică, care a deschis coletul, relatează Agerpres.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„În interior se găsea un brad artificial. Din cercetări, s-a stabilit că, printr-o firmă de curierat, coletul ar fi fost livrat la acea adresă, fără ca locatarul imobilului să fi făcut comanda. În continuare se fac verificări pentru stabilirea destinatarului coletului”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Vecini ai bărbatului care a sunat la 112 au spus că acesta nu şi-a amintit să fi făcut vreo comandă.

„A venit curierul, i-a achitat suma, apoi a pus pachetul pe jos, în curtea casei, pentru că nu şi-a amintit să fi făcut vreo comandă. S-a speriat, cu atâtea războaie şi atentate în lume, omul s-a panicat”, a spus un vecin.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191