Un barbat din Gornet, Prahova, s-a ales cu dosar penal dupa ce a aratat Politiei Rutiere un asa-zis permis auto strain

Un barbat din Gornet, Prahova, s-a ales cu dosar penal dupa ce a aratat Politiei Rutiere un asa-zis permis auto strain

Percheziții la domiciliul unei persoane bănuite de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

La data de 21 martie a.c., în vederea completării materialului probator în cadrul unui dosar penal, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la o persoană bănuită de săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

În fapt, în luna septembrie 2022, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Gornet ar fi fost depistat de polițiști, în trafic, prezentând la acel moment un permis de conducere emis de alt stat.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

În baza cercetărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că documentul în cauză este fals.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate înscrisuri necesare în cauză.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191